V sobotu poslední zápas v Ostrově

 

 FK Ostrov - FK Neratovice-Byškovice

 

Ostrovnera

          

                                                                                                                                     

 

 

 

 

V soboním odpoledni 15.6. se od 14:00 představíme v posledním utkání sezony v  Ostrově. Ten je v naší skupině nováčkem. Před posledním kolem jsou jeho šance na záchranu nulové a je sestupujícím mužstvem. V dosavadních 29 kolech získal 31 bodů při pasivním skóre 40:69 za což mu patří 14 místo.
 Naši borci v posledním kole díky parádnímu výkonu deklasovali v derby Libiš 5:1. Vítězství budeme chtít potvrdit i v Ostrově a tím vylepšit náš bodový zisk.

Utkání řídí - p.Baum Tomáš, Šimeček Libor a Kyncl Tomáš         delegát - p.Krejčí Zdeněk

Ostrov vyznává modrobílou pruhovanou a nebo červenou barvu dresů.

 

V podzimním utkání jsme Ostrov doma deklasovali 4:0. Pojďme si  utkání ještě jednou připomenout.

Závěr podzimu vítězně

regi hrdas

Za mrazivého počasí jsme sehráli poslední podzimní utkání s nováčkem z Ostrova. Tomu jsme nasázeli hlavně zásluhou druhé půle čtyři kousky a zakončili podzim vítězně. Na vedoucí Hostouň tak ztrácíme čtyři body.

Z kraje první půle jsme nejprve přežili brejk hostů, ten zlikvidoval Malina a poté jsme již v desáté minutě šli po centru Ďurindy Hrdým do vedení. Tahle branka nám ale paradoxně ublížila a od té doby byli hosté lepším mužstvem. Nám se nedařila kombinace a i v pohybu jsme na hosty neměli a jen díky Malinovi v brance(ten zlikvidoval dvě tutovky soupeře)jsme udrželi vedení do poločasu.

Po pohovoru v poločase se na hřiště vrátilo jiné mužstvo a začali padat branky. V 53 minutě se po rohu dostal k odraženému míči Brusch, při střele byl faulován a kopal se pokutový kop. Míč si postavil kanonýr Hrdý a nedal brankaři šanci - 2:0. Rychlá branka nás uklidnila a o deset minut později přišla naše nejhezčí  akce. Ďurinda si na půlce narazil s Hrdým, potáhl míč a vyslal Brusche do sóla, ten nezaváhal a vedli jsme 3:0. Za dalších deset minut se ke slovu dostali i hosté jenže slalom ve vápně mezi beky zakončil jejich útočník střelou mimo branku. V 83 minutě jsme využili zaváhání hostující obrany a Vorasický po sólu završil účet utkání střelou k tyči na 4:0. Konec zápasu jsme zvládli a mohli se radovat z plného bodového zisku.

Po podzimu je naše domácí hřiště nedobytnou tvrzí, kde jsme tratili pouze bod. Zato venku jsme nepodávali zdaleka takové výkony a bodový zisk tomu odpovídá. I tak patří našim hráčům poděkování za předvedené podzimní výkony.

Hodnocení utkání

Stanek