Krajský vícemistr z Neratovic

V sobotu 22.6. se naše kategorie U9 (tedy ročník 2010 doplněn o 3 hráče ročníku 2011) ukázala na hřišti ve Vlašimi na krajském finále mladších přípravek.

Kluci se tam probojovali díky suverénní jízdě v okrese, kdy vstřelili jednoznačně nejvíce branek (v mladší přípravce rozhoduje počet vstřelených branek, ne body). Úspěch v okresním přeboru korunuje fakt, že si krajské finále vybojovali úplně všichni hráči našeho kádru, protože každý hráč alespoň jednou nastoupil za postupující tým a každý z nich vstřelil několik branek. "Naším cílem je vychovat konkurenceschopný tým a nespoléhat se pouze na jednotlivce. Pro kluky je to pak velice motivační, protože nemají nic jisté a musí na každém tréninku i utkání podat stoprocentní výkon, komentoval situaci trenér Mňuk".
 
V samotném krajském finále čítající 10 mužstev jsme se v žádném případě neztratili. V konkurenci týmů jako je například Sparta Kolín, Graffin Vlašim, Tatran Sedlčany či Brandýs nad Labem jsme obsadili druhou příčku. O zlatý stupínek nás ve finále připravil tým Vestce, jinak jsme ale právě po vítězi vstřelili nejvíce branek. "Vzhledem k tomu, že se hrála utkání současně na 2 hřištích a výsledky se sčítaly, jsme zaznamenali úspěch zejména díky naší vyrovnanosti kádru", je si vědom hlavní trenér kategorie Šonský. 
 
"Za celou sezónu bych chtěl všem klukům i rodičům moc poděkovat. Cesta, kterou jsme se vydali, je velice dlouhá a trnitá, ale díky naší touze být každý trénink lepší, se posouváme mílovými kroky vpřed a já věřím, že nejsme zdaleka na svém maximu", zhodnotil na závěr celou odehranou sezónu trenér Šonský.
 
Fotka
horní řada: Blechta, Sádlo, Mňuk, Svoboda, Kavka, Hříbal, trenéři Žežulka a Šonský
dolní řada: Stehlík, Žežulka, Krejčí, Koťara, Loffelmann, Lajn, Vintuniak, Hořejší (nefotil se).
hráči, kteří se finále nemohli zúčastnit: Pálek, Kaštánek, Hnaš, Vyhnanovský, Hrabal
 
Velká gratulace jak k vítězství v okrese, tak i za výbornou reprezentaci na krajském finále, kluci si takový úspěch za svou pracovitost a lásku k fotbalu zaslouží.