V sobotním odpolední hostujeme v Chebu

FK Hvězda Cheb - FK Neratovice-Byškovice 

Slanynera 

          

                                                                                                                                                           

 

 

 

V sobotu 6.5. sehrajeme od 16:00 na hřišti v Chebu 25 kolo divizní skupiny B. Soupeřem nám bude 13 mužstvo naší skupiny SK Hvězda Cheb. Cheb po odehraných 24 kolech nasbíral 24 bodů za 7 vítězství, 3 remízy a 14 proher při pasivním skóre 29:56, za což mu patří 13 místo v průběžné tabulce.
V posledním kole hostoval ve Štětí, kde prohrál 2:1, po poločase 0:0.
 Naši borci v minulém kole hostili mužstvo SK Slaný, které nedokázali porazit a opět remizovali 0:0.

 

FK Hvězda Cheb vyznává modrobílou a nebo šedou barvu dresů

 

 Na podzim jsme na domácím hřišti porazli Cheb brankou Kalabise z 94' minuty, pojďme si utkání ještě jednou připomenout

 

Vítězství přišlo až v nastavení, mlčící střelce znovu zastoupil stoper

 

Na domácím hřišti to po dvou týdnech zavánělo další bezbrankovou plichtou. Proti poslednímu Chebu jsme ji ale v poslední možnou chvíli zrušili. Tři body trefil v nastavení stoper Jan Kalabis.

Přestože má v popisu práce gólům hlavně zabraňovat, vstřelil Jan Kalabis na podzim už svůj třetí vítězný. Zatímco před týdnem ve Slaném zvyšoval a soupeř až v závěru snížil. Tentokrát bylo hned jasné, že jeho trefa bude s největší pravděpodobností zlatá.

Jako jediná v utkání totiž padla až v 94 minutě nastavení. Soupeř, který přijel od hranic pouze s třemi náhradníky, navíc během utkání směrem do útoku příliš nebezpečný nebyl a soustředil se hlavně na obranu. Překonat se ji podařilo právě až Kalabisovi.

Během závěrečného tlaku si naběhl do „hluchého“ prostoru mezi obranu a brankáře na centr Kühnela a rozpoutal naší velkou radost. Udrželi jsme se tak na dostřel mužstev v popředí.

Podobnému dramatu se ale šlo jednoznačně vyhnout. První poločas jsme totálně zahodili. Bez myšlenky, bez pohybu. V kabině trenér mužstvu domluvil a druhá půle byla v naší režii. Měli jsme rozhodnout dřív, hodně šancí, spousta rohů. Soupeř sice pozorně bránil, ale s naši kvalitou bychom si s tím měli poradit.

To, že Kalabis znovu zastoupil útočníky, kteří gólově mlčí od derby s Libiší už téměř měsíc, si užívá. Na druhou stranu to dokládá, že se střílením gólů máme dlouhodobější problém. Útočníkům to tam bohužel nepadá. Snad se to co nejdříve otočí.

 

 

Hodnocení utkání

soudek

 

 FOTO ZE ZÁPASU