U19 - TJ Záryby muži

V generálce na mistovskou soutěž jsme se na domácí umělé trávě v Neratovicích střetli s týmem mužů TJ Sokol Záryby - Martinov.

Fotbal Neratovice - Byškovice U19 – TJ Sokol Záryby - Martinov muži 4:2 (1:1)

Branky: Křížek Filip, Jašek Robert, Schnedörfler David, Banga Michal, - Mareček Filip, Mikšovský Jan.

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Brejcha Jakub, - Jašek Robert, Kosina Daniel, Janeba Radek (65 min. Vanke Marek), Schnedörfler David, - Křížek Filip, Voljanskij Michal, - Dvorščík Adam, Zan Matyáš, Sušil Jakub, - Banga Michal.

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

Sestava TJ Sokol Záryby - Martinov muži: Svoboda Jakub, - Mikšovský Jan, Mareček Filip, Makovský David (46 min. Zahradníček Pavel), Strniště Petr, - Prochzka Lukáš, Stanislav David, Martinec Jakub, Toml Jan, Vrtiška Jan, - Školák Matěj ( 46 min. Sládek Václav)

Trenér: Antoš Zdeněk

Vedoucí mužstva: Šindelář František

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: „Po celou dobu utkání poctivý týmový výkon, kdy nás zdobila pracovitost, běžecká aktivita a enormní snaživost a to je přesně základní charakteristika, kterou se budeme chtít, jako TÝM prezentovat v jarní části sezony. Velkou radost máme také z toho, že se nám podařilo v závěrečné fázi utkání otočit nepříznivý vývoj a připsat si v generálce cenné vítězství.“