V sobotním dopolední hostujeme v Újezdě

SK Újezd Praha 4 - FK Neratovice-Byškovice 

Slanynera 

          

                                                                                                                                                           

 

 

 

V sobotu 27.5. sehrajeme od 10:15 na hřišti v Újezdě 28. kolo divizní skupiny B. Soupeřem nám bude v současnosti druhé mužstvo naší divizní skupiny SK Újezd Praha 4. Ten si jako nováček vede velice zdatně a po odehraných 27 kolech je se ziskem 59 bodů a skóre 59:29 na druhém místě pouze o tři body za vedoucí Českou Lípou. V minulém kole hostoval ve Štětí a přehrál jej 2:0, po poločase 1:0.
 Naši borci v posledním kole hostili Louny a po slušném výkonu jsme zvítězili 1:0, po poločase 0:0 a jsme s 48 body na čtvrtém místě. Šňuru tří vítězných zápasů po sobě budeme chtít s Újezdem prodloužit a oplatit soupeři podzimní porážku z domácího hřiště.

 

SK Újezd Praha 4 vyznává modrobílou a nebo oranžovou barvu dresů

 

 

 Pojďme si podzimní utkání ještě jednou připomenout

 

Vyhraný poločas nám pořádně zhořkl

Proti v tabulce druhému Újezdu Praha 4 jsme vyhrály čtvrtou sezonní trefou Ducha úvodní poločas. Ve druhém ale přišel v rozmezí dvou minut bleskový obrat hostů, kteří pak cenné vítězství ještě jednou pojistili a potvrdili tak pozici nejlepšího mužstva na venkovních hříštích.

Vyloženě smolný zápas, který jsme zrovna tak mohli vyhrát pět-tři. Předvedená hra nebyla špatná, ale neproměňovali jsme šance.

Po oboustranně vlažnějším rozjezdu nás posadila na koně vedoucí branka. A nemuselo zůstat pouze u ní. Měli jsme další příležitosti, včetně dvou stoprocentních Tokarem a Šobrem. Hosté nás zlobili pouze nakopávanými balony do vápna, kde hrozili ze vzduchu. 

Ve druhém ale přišel brzy trest. Smolařem tentokrát před opačnou bránou se stal útočník Tokar, když na zadní tyči neuhlídal při standardní situaci jednoho ze soupeřů. Šlo o jeden z rozhodujících momentů. Hosté vzápětí přidali z rychlého brejku, jemuž předcházel neodpískaný faul na půlicí čáře na Buriánka,na jedna-dva. Když pak Šobr z našeho brejku nastřelil tyč a v zápětí jsme dostali z protiútoku třetí gól, bylo prakticky rozhodnuto o dělbě bodů.  

Trenér Pavel Janeček tak zaznamenal vůbec první porážku na naší lavičce, u té ve Štětí před dvěma týdny kvůli nemoci chyběl.   

janecek