U19 - SK Benešov

V dalším kole mistrovské soutěže ČDD U 19 B, jsme se utkali o mistrovské body na venkovním hřišti proti týmu SK Benešov.

 

SK Benešov U19 - Fotbal Neratovice - Byškovice U19 1:2 (1:2)

Branky: Al Hammami Hammam Mabrouk, - Banga Michal 2

 

Sestava SK Benešov U19: Baťcha Matěj, - Kučera Pavel, Sládek Martin, Tesáček Marek (46 min. Panták Filip), Randa Adam, - Svoboda Dominik (67 min. Kulhavý Adam), Samko Pavel (67 min. Bust Matyáš), Brabenec Jan (74 min. Jukl Antonín), Kačenga Matěj, Al Hammami Hammam Mabrouk, - Čížek Marek.

 

Trenéři: Kulhavý Kamil, Šimáček Pavel, Koutek Karel

Vedoucí mužstva: Klepl Martin

 

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Brejcha Jakub, - Jašek Robert, Kosina Daniel, Janeba Radek, Přibyl Šimon, - Křížek Filip, Nerger Filip, - Schnedörfler David, Zan Matyáš (74 min. Sýkora Tomáš), Bačinský Štěpán (90 min. Vanke Marek), - Banga Michal (84 min. Šplíchal Jiří).

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

 

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: „Odehráli jsme velmi náročné utkání do kterého proti nám soupeř nasadil všechny hráče širšího kádru A týmu a o to je naše dnešní vítězství cennější a velmi si ho vážíme. V úvodu zápasu nám trvalo než jsme se správně srovnali v organizaci hry a nabídli tím domácím rychlé vedení a další dvě brankové příležitosti. Opět ale musím vyzdvihnout mužstvo, jak zareagovalo na obdrženou branku a během chvíle dokázalo vývoj utkání otočit. Kromě samotného úvodu utkání jsme hráli velice organizovaně, agresivně, disciplinovaně a s velkým nasazením a právě tyto atributy týmového výkonu byly dnes rozhodující v konečném výsledku. Celý tým si zaslouží za výkon velké uznání a poděkování. Od pondělí však na sobě máme znovu fotbalové montérky a jdeme s pokorou tvrdě pracovat.“