FK Baník Sokolov U14 – Fotbal Neratovice - Byškovice U14

V posledním kole podzimní části ČDSŽ U14 jsme zajížděli do dalekého Sokolova, kde jsme na umělé trávě utkali o mistrovské body s domácím Baníkem.

FK Baník Sokolov U14 – Fotbal Neratovice - Byškovice U14  4:1 (2:0)

Branky: Šourek Jakub 2, Chumlen Nicolas, Majnek Kryštof - Brčák Adam.

Sestava FK Baník Sokolov U14: Pánek Jiří, - Randa Pavel, Buček Václav, Venený František (49 min. Majnek Kryštof), Voborník Antonín, Šourek Jakub, Kalabza Petr, Sinkule Martin, Rubáš Denis, - Bílek Jakub (49 min. Hájek Damián), Chumlen Nicolas.   

Trenéři: Gálisz Stanislav, Šourek Martin.

Vedoucí mužstva: Opatrný Martin

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U14: Šimáček Miroslav, - Uher Kryštof, Hruška Filip, Šulc Prokop, Buzalka Matyáš, - Dandár Filip (58 min. Kroupa Martin), Polák Vít, Suldovský Štěpán (51 min. Červenka Matyáš), Dvorščík David, - Chytrý Adam (67 min. Hubálek Tadeáš), Brčák Adam.

Trenéři: Fibiger Lukáš, Panocha Michal, Šimáček Miroslav.

Vedoucí mužstva: Cikánek Luboš

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U14: „Nepovedl se nám první poločas ve kterém byl soupeř ve všech herních i kondičních aspektech jasně lepší. Ve druhém poločase jsme se dokázali výrazně zlepšit a naše hra měla velmi dobré parametry. Sokolov má tři výborné hráčské individuality a ty dokázaly rozhodnout svoji kvalitou dnešní zápas. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, jejich rodičům, kolegům z realizačního týmu a všem dalším lidem v klubu i mimo něj, kteří se jakýmkoliv způsobem podílejí na chodu celé naší organizace, včetně kategorie U14 za velmi dobře zvládnutou podzimní část mistrovské sezony ČDSŽ a OPSŽ, která skončila nad naše očekávání. Zároveň jsou pro nás výchozí pozici v obou soutěžích do jarních odvet velmi zavazující a jako TÝM a KLUB uděláme maximum, abychom se ještě dokázali zlepšit a dosáhnout našich cílů. A v neposlední řadě děkuji také nejvyššímu vedení klubu za skvěle vytvořené podmínky a možnosti sportovní přípravy našeho týmu a těším na spolupráci v jarní části sezóny 2022/23.“