FKMB U18 - FKNB U19

boleslav2

FK Mladá Boleslav U18 - FKNB U19 7:1 (2:1)

Branky: 34´Tesař

 

Sestava: Kundrát - Majerech, Tampír, Zamazal, Martinec - Stanilav, Malák - Šmejkal, Ploc, Tesař - Astaloš

Náhradníci: Novák, Pospíšil, Plaček, Atovmian

Střídání: 63´ Novák -> Astaloš73´ Pospíšil -> Malák

 

zamecnik u19

 Hodnocení Radka Zámečníka, trenéra U19: 

Utkání v Ml. Boleslavi se nám vůbec nepovedlo, od začátku utkání jsme byli pasivní, bez pohybu a jenom jsme se bránili. Inkasovali jsme dvě branky, ale i přes mdlí výkon se nám, z ojedinělé akce, podařilo snížit. O poločas jsme si řekli, že takhle hrát nemůžeme, že musíme přidat. Bohužel to se nepovedlo a soupeři jsme utkání odevzdali. Musíme na to co nejdříve zapomenout a připravit se na těžké utkání s Bohemkou. Stínem utkání je zranění Davida Ploce - zlomená klíční kost, kterému přejeme brzké uzdravení.

tesar

Hodnocení Jakuba "Tesiho" Tesaře, autora jediné naší branky: 

Zápas jsme nezačali vůbec dobře, v prvních 20 minutách jsme nedokázali podržet balón a valil se na nás jeden útok za druhým, z toho vyplynul stav 2:0 po 30ti minutách. Do konce poločasu se nám podařilo snížit po standardní situaci. Druhý poločas jsme bohužel náš výkon nezlepšili, soupeř nás přehrál a zaslouženě vyhrál.

FK Mladá Boleslav.svg

Hodnocení Jana Navrátila, trenéra domácích:

Získali jsme důležité body a předvedli velmi dobrý výkon. Půl hodiny nám trvalo, než jsme našli recept na hostující obranu, ale potom jsme v útočné fázi dominovali a vstřelili sedm gólů. Celý tým zaslouží pochvalu. Jediným negativem je inkasovaná branka po přímém volném kopu, kdy jsme nedohráli situaci až do konce a darovali hostům laciný gól. Velmi pozitivní bylo, že jsme nepolevili a až do konce měli chuť útočit a vytvářeli si gólové šance.

zdroj: http://www.fkmb.cz/muzstvo-u18-zpravy.php?article=11100

 

Fotogalerie z utkáníZDE

Tags: