První domácí turnaj v novém roce

3.2.2019 - konečně jsme se dočkali a po mnoho turnajích, které jsme navštívili, přišla řada i na nás, a tak jsme mohli uspořádat domácí turnaj, na který se "Zajíci" moc těšili. Podařilo se nám přilákat slušnou konkurenci, takže byly k vidění zajímavé zápasy. V našich barvách dostali příležitost všichni kluci a právě proto tyhle turnaje pořádáme, aby nám hrálo co nejvíce kluků a mohli se předvést před svými nejbližšími. Některým borcům se dařilo více, některým méně, ale celkově turnaj proběhl dle plánu.  

Úmístění:
1. Libiš - 2.Nera "modří" - 3.Benešov - 4. Březiněves - 5. Bášť - 6.ČAFC - 7.Nera "žlutí" - 8.Klíčany

Nera "modří" :
sestava: Málek, Žežulka, Farka, Burdych, Šolc, Sandu, Filip

Kluci po celý turnaj předváděli pěkné individuální výkony, snažili se kombinovat, kličkovat. Celkem se nám dařilo i zakončení, takže bylo vidět i dost branek. Vyrovnané utkání odehráli ti naši malý šikulové proti Březiněvsi a nejhezčí zápas turnaje proti kvalitnímu týmu z Benešov, kdy museli rozhodnout až penalty, díky kterým "modří" postoupili do finále. Ve finále byla úspěšnější Libiš, takže celkové druhé místo je moc pěkné. Ovšem stále máme před sebou dost práce. Chyby k fotbalu patří, byly, jsou a budou, ani náš tým se jim nevyvaroval, ale hlavně co nám u některých kluků chybí, je rychlost při práci s míčem, zryhlení po kličce. Na tom budeme muset zapracovat co nejvíc. Velkou radost máme z toho, že si kluci užívají chvíle vítězství, které si za svou práci v trénincích zaslouží.

Nera "modří" - Bášť 7:2, Nera "modří" - Klíčany 7:0, Nera "modří" - Březiněves 3:3, Nera "modří" - Benešov 3:2pNera "modří" - Libiš 1:7
Pochvala: celý tým

Nera "žlutí" :
sestava: Štoural, Krejčí, Tóth, Bláha, Slezáček, Těmín, Smirnov

Pro kluky náročný turnaj, kde svoje síly změřili se silnými soupeři, ale i oni si za svou práci zaslouží domácí turnaj hrát a dostat prostor na to, aby se "vyhráli". Jen odehranými minutami se můžou zlepšovat, některým se to daří, některým méně. "Žlutí" odehráli taky pěkné a vyrovnané zápasy, ale proti silnějším týmům už byly znát nedostatky daleko víc. Jsme rádi, že si kluci mákli na dno svých sil a okusili i na tomto turnaji pocity vítězství. Na kluky nemáme tak velké nároky, ale nominace na turnaje není zadarmo, takže od některých čekáme lepší výkony. 

Nera "žlutí" - ČAFC 0:6, Nera "žlutí" - Benešov 0:9, Nera "žlutí" - Libiš 1:3, Nera "žlutí"- Bášť 2:3, Nera "žlutí" - Klíčany 2:0 

Pochvala: Bláha, Štoural, Tóth 

Individuální ocenění "nejužitečnější hráč" turnaje získal za body od všech trenérů Páťa "Žíža" Žežulka.