Podzimní domácí turnaj

Hodnocení týmu 2

Slušná hra a bojovné nasazení některých hráčů druhého týmu byly světlými body sobotního výkonu.

Mezi nejsvětlejší body můžeme řadit především herní pojetí Matýska Hanuse. Jeho dravost a ohromná chuť po tom získat balón za jakékoliv situace a něco s ním udělat, byla příkladná. V každém zápase byl tahounem týmu a jeho herní pojetí, za které byl na konci turnaje po zásluze odměněn, nás velice potěšila. V trénincích ještě zapracujeme na trochu větším klidu při práci s míčem a jeho výkon opět o něco stoupne. Takže Máťo, skvělé, jen tak dál!

Tadeáš, Vojta a Tom odehráli turnaj také velmi pěkně, všichni tři se snažili a bojovali v každém utkání a nevypustili žádný souboj se soupeřem při získání míče. Tadeáš společně s Tomem se prezentovali jako největší bojovníci týmu a Vojta přidal nadstandardní výkony v brance, kde mu to v součastné době jde snad úplně nejvíce. Všichni tři hráli celý turnaj velmi dobře a soustředěně.

Lehký nadprůměr odehrál i Fíla. To že umí vybojovat a získat balón pro sebe již víme, dařilo se mu to i dnes, k tomu navíc přidal i pár průniků do volna. Bohužel mu stále chybí potřebná rychlost, a s míčem se tedy více vracel k naší brance, místo toho aby zaútočil na branku soupeře. Vyzkoušel si i pár povedených kliček. Na rychlosti a dynamice pohybu ale budeme muset u Fíly ještě hodně zapracovat. Za nás tedy pro Fílu také pochvala za velikou snahu.

Na závěr jsem si záměrně nechal hodnocení výkonu Kristiána a Felixe.
Hra obou dvou nás bohužel dnes moc nepotěšila.
Pokud má Kristián chuť tak dokazuje, že se umí o míč poprat, dokáže ho vybojovat a má i slušný tah na branku. Bohužel ta chuť u něj byla dnes velmi výjimečná a kromě povedenému výkonu v brance toho na hřišti moc nepředvedl. Budeme muset tedy nejvíce zapracovat na jeho soustředění se na hru samotnou, aby se více zapojil do zápasu.
Hra Felixe nás bohužel také moc neoslnila. Občas sice zabojoval o míč, ale to jen velmi, velmi zřídka a jen ve chvíli, kdy ho míč víceméně míjel. Jeho pohyb po hřišti se dal dnes spíše definovat jako rychlejší chůze. A vzhledem k tomu, že patří mezi nejstarší kluky v týmu, očekávali bychom od něj také více soustředění a zapojení se do hry. U Felixe nás čeká asi nejvíce práce a bude muset zabrat hlavně on sám, pokud chce výkonnostně dohnat ostatní kluky.
Felixovi a samozřejmě i všem ostatním klukům jsme tady my, tréňové, k dispozici a budeme se snažit všechny co nejvíce fotbalově posouvat a to jak během tréninků, tak i v nadcházejících zápasech, které na nás čekají.
Na úplný závěr ještě něco pozitivního. Kluci si dnes na turnaji vybojovali dvě cenná vítězství a to jim zajistilo velice pěkné šesté místo. Takže bravo a na trénincích se budeme soustředit na odstraňování výše uvedených nedostatků, abychom pocit vítězných zápasů zakusili ještě vícekrát !!!

 

Hodnocení týmu 1

Chtěl bych pochválit všechny kluky za výkon na dnešním turnaji. Na to že jsme odehráli celý turnaj pouze s jediným náhradníkem tak kluci zaslouží obrovskou pochvalu. Ve všech zápasech předváděli bojovný výkon a vstřelili spousty branek. Hodnocení jednotlivců :

Miky - Miky předváděl spousty kliček, úniků a vstřelil spousty branek. Jediným nedostatkem je že se Mikymu někdy stane že se ukličkuje místo toho aby si pomohl přihrávkou na volného spoluhráče.

Sebík - Séba vstřelil spoustu nádherných gólů a předvedl spousty kliček. Musíme zapracovat na rychlosti a zapojit se více do bránění a ne jen čekat na pulce na balon. Poslední nedostatek Séby je že nesmí občas při útočení brát balon vlastnímu spoluhráči.

Pavel - Pavel dnes předváděl krásné výkony jak v brance tak v poli. Odměnou mu bylo několik krásných branek. Nedostatkem bylo že Pavel občas zbytečně odkopává balony.

Máťa - Matýsek dnes vstřelil několik branek a předvedl spousty úniků do volného prostoru a přidal spoustu krásných přihrávek. Nedostatkem bylo že Maty občas zbytečně odkopává balon a méňe si dovolí 1 na 1.

Domča - Domča dnes předvedl spousty průniků, kliček a vstřelil spoustu krásných branek. Zapracovat musíme na přímočarosti jít rovnou do brány. Domča krásně kličkuje ale stává se mu že se ukličkuje a neví jak dál.

Na jednotlivých nedostatkách budeme pracovat na trénincích.

Za dnešní turnajještě jednou kluci zaslouží obrovskou pochvalu. Odehráli jsme 7 zápasů a slavili 7 výher. Odměnou byly klukům krásné zlaté medaile a 1.místo v turnaji. Jen tak dál!!!!!!!! :-)