Sezónu jsme zakončili zaslouženou výhrou nad maminkami! :)

Tak pozitivně ale sobotní odpoledne nezačalo... zápas proti mému druhému týmu ze Pšovky totiž naší první sestavě příliš nevyšel. Naštěstí jsem to neviděl... :) Druhá sestava si vedla výsledkově lépe, hra ale příliš přísné parametry nesplňovala - objevovala se spousta chumlů, z nichž dokázal v neratovickém dresu vyjíždět pouze Honzík Bláha. V jedné čtvrtině se k němu výborným bojovným výkonem přidal i Jony a pár pěkných momentů předvedl i Bóďa. Celkově ale bohužel slabé... :(

Záhy se ale ukázalo, čím to bylo. Kluci totiž šetřili síly na dlouho očekávaný zápas proti maminkám. V něm měli od začátku výraznou převahu a obrana maminek často nevěděla, kam dřív skočit. Se zvyšujícím se počtem hráčů na straně maminek se ale hra začala vyrovnávat a skóre otáčet, a tak to pár minut před koncem za stavu 7:5 vypadalo pro kluky téměř beznadějně. Nečistá hra maminek ale vedla k několika zaslouženým penaltám a hrdinou se nakonec stal Žíža, který v posledních sekundách zápasu proměnil a odstartoval tak oslavy svého týmu.

Následovala ještě soutěž o pohár, kterou vyhrál také Žíža... tolik smutku v očích ostatních jsem ještě po žádném prohraném zápase neviděl. :) Odměna se ale našla nakonec pro všechny, takže vše dobře dopadlo.

Bylo to pěkné, děkuji! :)