První zápasy po koronavirové pauze

30.6. - Po pár trénincích jsme odehráli první přátelská utkání proti hráčům našeho klubu, 25.5. proti ročníku 2012 a 30.6. proti ročníku 2010. 

2011 vs 2012
První utkání jsme odehráli v rámci tréninku proti o rok mladším kamarádům ročníku 2012. Zápas se nám vydařil a kluci hráli s velkou chutí, která se dala očekávat po tak dlouhé zápasové pauze. Dařila se nám kombinace, kličky, padaly i pěkné branky. Do utkání nenastoupili všichni hráči, z různých důvodů, ale ti co nastoupili předvedli povedené výkony a zápas perfektně odmakali. S kolektivním výkonem i s výkony jednotlivců jsme byli spokojeni. Ovšem stále máme na čem pracovat a hodně toho zlepšovat (auty, rohy, rychlejší práce s míčem, střelba).

2011 vs 2010
V tomto utkání jsme nastoupili proti o rok starším borcům ročníku 2010, po vzájemné dohodě trenérů jsme mužstva rozdělili na dvě mužstva (silnější a slabší), aby byla utkání co nejvíce vyrovnaná. Opět jsme nevyužili kompletní kádr, jelikož nám chyběl Matěj Novotný a Tadeáš Lajn. Náš silnější tým odehrál pěkné utkání, kluci se rvali o každý míč, snažili se kombinovat, nebáli se udělat kličku, obstáli i v osobních soubojích a dokud jim síly stačili, snažili se utkání co nejvíce zdramatizovat. Odměnou jim bylo několik vstřelených branek a pro nás trenéry bylo příjemné zjištění, že nikdo na tomto hřišti nezaostával. Za své výkony si kluci vysloužili pochvalu jak od nás, tak od trenérů soupeře :-) Smolným okamžikem bylo zranění Dannyho Kučery, který si zlomil ruku. Všichni přejeme Dannymu brzké uzdravení a rychlý návrat na hřiště. Myslíme na tebe Danny!!!

Na druhém hřišti byl vidět velký rozdíl, i když i tady se někteří naši borci neztratili, příkladně bojovali a snažili se útočit i bránit. I přes narůstající počet gólů v naší síti se někteří pokoušeli o vstřelení čestných branek. U některých kluků jsem neviděl takový hlad být na hřišti jako u jiných, což je určitě k zamyšlení. Soupeř byl jednoznačně nad naše síly a je vidět, že má kádr více vyrovnaný.

Pochvalu si vybojoval: Honzík Bláha, Filda Šolc, Luky Krejčí, Honzík Škabrada, Bóďa Shnurenko i Páťa Sandu