U11 premiérová jarní domácí výhra

FK Neratovice-Byškovice vs SK Vojkovice - 16:2 (10:0)

Branky:  1:0 - Hrubý (Novotný), 2:0 - Hrubý (Lang), 3:0 - Hrubý (Pavel), 4:0 Novotný (Lang), 5:0 - Hrubý (Lang), 6:0 Tobiáš Gracl (Pavel), 7:0 - Novotný, 8:0 - Novotný, 9:0 Tobi Gracl (Hrubý), 10:0 - Hrubý, 11:0 - Jakub Gracl (Novotný), 12:0 - Novotný, 13:0 - Lang (Tobiáš Gracl), 14:0 - Šíma (Horváth), 15:0- Lang (Novotný), 16:0- Novotný (Jakub Gracl), 16:1 - Žížala , 16:2 - Žížala

Statistiky hráčů - (Góly+Asistence) - Hrubý (5+1), Novotný (5+3), Lang (2+3), Tobiáš Gracl (2+1), Jakub Gracl (1+1), Šíma (1+0), Pavel (0+2), Horváth (0+1)

Sestava:  Horváth - Lang, Šíma - Tobiáš Gracl - Hrubý - Novotný: Jakub Gracl, Pavel

Komentář:

Ve druhém mistrovském utkání jsme přivítali tým z Vojkovic. Pro nás neznamý soupeř s kterým jsme se ještě nepotkali, tudíž to byla velká neznámá. Oproti turnaji se nám ještě více rozrostla marodka hráčů (Blechta, Fuka, Krůtová), dnes jsme to museli zvládnout s osmičkou hráčů. Kluky jsem před zápasem motivoval slovy "Pokud budete hrát fotbal na který máte a nebudete hrát zase tu bramboračku z předchozího zápasu, dáme ve středu zase lehčí trénink naplněným fotbalem,, Jestli ony slova pomohla, to nechám na klucích zda je to heclo.. ale s předvedenou hrou z prvního poločasu jsem naprosto spokojen. Vojkovice jsme od prvních sekund uzavřeli na jejich polovině, po půl minutě hry jsme se dostali do vedení a tímhle tempem neustále pokračovali, po třech minutách to klidně mohlo být 6:0, jenže když už hrajeme pěkně, tak zase míříme špatně nebo nedáme do střely razanci. Soupeři nezbývalo než jen míče nakopávat, jelikož jsme správně zahustili střed hřiště a pokud brankář rozehrál na krajního obránce, i hned jsme spustili presink z kterého jsme pořádně zatápěli. Co mě hlavně v první polovině potěšilo byla naše rozehrávka, kluci chtěli míče, jak do nohy, tak do průniku, z čehož vznikli krásné akce i s golovým zakončením. Poločas tedy skončil milosrdně 10:0. Během přestávky nebylo ani moc, co vyčítat, spíše jsme si řekli, že to chceme odehrát do konce zápasu stejným stylem a zlepšit koncovku. Druhý poločas už z naší strany byl ve vlažnějším tempu, nebylo to tak dravé, jako v prvním poločase, přesto jsme vstřelily dalších 6 branek. Dlouho jsme drželi míč, místo rychlého posunutí na spoluhráče nebo rychlé navedení do střelby. Postupem času se ztrácela týmová spolupráce a každý to tam chtěl uhrát na svoje triko. V závěru zápasu jsme obdrželi dvě zbytečné branky, jelikož za sebou necháme hráče, který nás za tuhle nedůslednost potrestal. Zápas tedy skončil 16:2 v náš prospěch.

 

Doufám, že se dnešním zápasem herně zvedneme. Zažívali jsme herní "krizi", které jsme se nemohli zbavit. Konečně byl vidět zápal do hry, od začátku jsme chtěli vyhrát a zahrát si pohledný fotbal s pěknými akcemi. Soupeř nám toho dovolil hodně, ale to bylo díky našemu presinku, který už využíváme okamžitě na polovině soupeře, který musí buď míč překopnout na naší polovinu, kde to sbírá náš brankář, nebo je to nepřesná rozehrávka, kterou mi zachytíme a většinou proměníme v branku. Jak jsem již psal předtím první polovina byla výborná, do vyložené šance se soupeř nedostal, za to my jsme mohli v poločase vést místo 10:0, s ledovým klidem 17:0. Ve druhém poločase jsme odehráli slušných prvních 15 minut hry, kde nám zase chyběla lepší koncovka, jako v té první polovině. Zbylý čas už se z naší dohrávalo, tudíž každý chtěl dát co nejvíce branek a tak jsem si přestali přihrávat. Zároveň jsme přestali bránit a nechali si na konci zápasu dát dvě zbytečné branky. Takový výkon z prvního poločasu musíme přenést do zápasu hned tohle Úterý, kdy jedem dohrávat druhé kolo proti těžkému Obříství, kde nám nic nadarmo nedají.