U19 - FK PŠOVKA Mělník

V dalším přípravném utkání zimního období jsme se na umělé trávě v Neratovicích střetli s týmem FK PŠOVKA Mělník.

Fotbal Neratovice - Byškovice U19 – FK PŠOVKA Mělník U19 11:0 (5:0)

Branky: Banga Michal 5, Křížek Filip, Voljanskij Michal, Zan Matyáš, Kosina Daniel, Jašek Robert, Schnedörfler David.

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Brejcha Jakub (46 min. Korbelář Ondřej), - Jašek Robert, Kosina Daniel, Janeba Radek, Schnedörfler David, - Adam Dvorščík, Křížek Filip, Voljanskij Michal, Zan Matyáš (60 min. Banga Michal), - Štěpán Bačinský, Banga Michal (46 min. Michalík Nicolas).

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

Sestava FK PŠOVKA Mělník U19: Suchý Samuel, - Vítovský Filip, Horák Michal (46 min. Neumann Kryštof), Harant Matěj, Šára Petr, - Maurer Lukáš, Havel Jakub (46 min. Jenča Cristian), Novotný Michal (46 min. Suchý Lukáš), Zíta Josef, Hezina Martin, - Svoboda David.

Trenéři: Neumann Karel, Vlasák Karel

Vedoucí mužstva: Dušek Petr

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: „Od nás nepovedený vstup do utkání a co se týče prvních dvaceti minut, tak rozhodně máme úplně jiné požadavky na hráče z hlediska individuálního a týmového výkonu. Poté jsme se rozhodli pro změnu rozestavení s trojicí středových hráčů a od té doby se naše hra výrazně zlepšila a v určitých úsecích snesla přísná fotbalová měřítka. Výborně nám v utkání vycházelo zahrávání útočných standardních situací, dobře jsme zvládali zakládání útoků a samotnou výstavbu hry a spokojeni můžeme být také s naší hrou na posledních třiceti metrech od branky soupeře. Na druhou stranu jsme z mého pohledu až příliš často pouštěli soupeře do brejkových situací po našich lehkých ztrátách míčů v přechodové fázi, kde musíme být kvalitnější, přesnější a především vybírat správná řešení jednotlivých herních situací. Utkání si samozřejmě detailně vyhodnotíme a budeme pokračovat v náročné práci, která před námi stojí.