U19 - SK Sparta Kolín

V dalším přípravném utkání jsme zajížděli do Kolína, kde jsme se na umělé trávě utkali s druhým celkem ČDD U19, skupiny C.

SK Sparta Kolín U19 - Fotbal Neratovice - Byškovice U19 6:2 (2:2)

Branky: Bačinský Štěpán, vlastní.

Sestava SK Sparta Kolín U19: Fejfar Ondřej, - Bárta Patrik, Soukup Marek (46 min. Hurt Čeněk), Drobnyi Danyil, Koutský Petr (46 min. Čáslava Patrik), - Zeman Lukáš, Tichý Miroslav, Pěnkava Tomáš (46 min. Středa Matyáš), Jahoda Ondřej, - Majer Ondřej, Fíla Michal (46 min. Dvořák Tomáš).

Trenéři: Pluhař Michal, Hadrovský Zdeněk, Černý Jiří

Vedoucí mužstva: Hurt Radek

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Brejcha Jakub, - Jašek Robert, Kosina Daniel, Janeba Radek, Schnedorfler David, - Dvorščík Adam, Polák Jan (22 min. Lafek Ondřej/46 min. Polák Jan/68 min. Lafek Ondřej), Bačinský Štěpán, Kadlec Roman (46 min. Vanke Marek), Banga Michal, Michalík Nicolas.

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: „Herně i výsledkově vyrovnaný první poločas. Do 65. minuty jsme drželi s velmi silným soupeřem krok, ve vyložených šancích jsme nastřelili dvakrát břevno, ale poté jsme inkasovali nešťastnou branku na 3:2. Čekal jsem, že na to, jako tým daleko lépe zareagujeme a půjdeme za vyrovnáním. Bohužel se tak nestalo a soupeř nám dal na konci utkání lekci z přímočarosti a důrazu. Chybělo nám deset hráčů a na lavičce jsme měli pouze dva po dlouhodobých zraněních, takže musím uznat, že nás soupeř v posledních třiceti minutách přehrál také kondičně. Máme před sebou obrovské množství práce a málo času.