U19 - Dolní Chabry

V prvním přípravném utkání roku 2023 jsme se na domácím stadionu v Neratovicích utkali na umělé trávě s týmem SK Dolní Chabry. Utkání se hrálo 2 x 50 minut.

Fotbal Neratovice - Byškovice U19 – SK Dolní Chabry U19  11:2 (4:0)

Branky: Banga Michal 3, Kadlec Roman 3, Sušil Jakub 2, Janyš Max, Voljanskij Michal, Nerger Filip.

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Brejcha Jakub (50 min. Resutík Josef), - Jašek Robert (75 min. Sušil Jakub), Kosina Daniel, Janeba Radek (75 min. Schnedörfler David), Munzar Karel (50 min. Pešta Václav), - Voljanskij Michal (75 min. Banga Michal), Křížek Filip (75 min. Nerger Filip), Nerger Filip (50 min. Polák Jan), Schnedörfler David (50 min. Michalík Nicolas), - Banga Michal (50 min. Kadlec Roman), Sušil Jakub (50 min. Janyš Max).

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

 

Sestava SK Dolní Chabry U19:  Masadila Josef, - Pobežal Jan, Vajnar Jiří, Hartman Šimon, Mokaň Kryštof (Boiko Mykhailo), - Šulc Matěj, Plechatý Otakar (Hreus Jakub), Škurek Michal (Ardil Artur), Plzenský David, Mlčák Radovan, - Falešník Pavel (Lukavský Josef).  

Trenéři: Hartman Pavel, Smatana Laco

Vedoucí mužstva: Horáčková Iva

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: V naší hře se v prvním i druhém poločase objevovaly věci, které od hráčů chceme. Pro nás to byla zpětná vazba v tom, že informace od nás dobře vnímají a že jim rozumí. V prvním poločase byla naše hra taková urovnanější, ale i ve druhé půli dokázali kluci držet intenzitu a kvalitu hry, šli do toho s chutí a mohu tak všechny pochválit, a to jak za výkon, tak za výsledek. Je důležité, abychom si uvědomili, o co se v jarní části bude hrát a podle toho i tak pracovali od začátku samotné přípravy. "