Previous Next

U12 - proti Slavii Praha a Březiněvsi

11.12.2022 - nabitou neděli plnou fotbalu jsme přichystali pro své svěřence U12 - ročníku 2011 jako rozloučení se s uplynulou sezónou 2022, jedna parta ráno bojovalo proti stejně starým hráčům Slavie Praha a druhá parta přivítala na domácí UMT hráče Březiněvse.

Slavia Praha U12 - FKNB U12 3:6

Kluci na Slavii odehráli velmi kvalitní utkání, které se hrálo systémem 7+1, na ofsajdy od půlky hřiště a také se skvělou minutáží 3x30 minut. Naši hráči kategorie U12 předvedli velmi dobré výkony na všech postech, a tak mohli být trenéři spokojeni nejen s individuálními výkony, ale i s předvedenou hrou. Všechny nás moc těší, že jsme dalším týmovým výkonem obstáli proti skvělému soupeři. Děkujeme trenérům Slavie Praha za možnost sehrání dalšího těžkého utkání v posezóním čase a našim hráčům za perfektní reprezentaci žlutomodrých barev našeho klubu. Rodiče jako vždy nezklamali a i v mrazivém počasí vyrazili podpořit své favority :-)

Nominace: Laška, Bujenita, Lajn, Zuskin, Žilka, Bodruh, Hříbal, Zloský, Vokatý, Žežulka, Hanzal, Zajac, Nedbal

 

FKNB U12/U13 - Březiněves U12/U13 4:5

Na domácí půdě jsme přivítali kamarády z blízké Březiněvse s cílem odehrát těžké utkání. Hráli jsme v rozestavení 8+1, vápno vápno, 3x30 minut s ofsajdy od půlky hřiště. Naše předpoklady se potvrdily, a tak si kluci museli máknout, aby s dobře hrajícím soupeřem drželi tempo. I když naši hráči bojovali na soupeře nestačily, soupeř zaslouženě zvítězil a my mu gratulujeme. Tyto těžká utkání klukům i trenérům ukazují, co všechno musíme zlepšit (individuální herní činnosti, kondici, tak i týmové pojetí hry). No, není toho málo, ale my našim hráčům věříme a budeme se jim snažit pomoc při každé tréninkové jednotce, aby se mohli zlepšovat.

Nominace: Šťastný, Šolc, Burian, Filip, Perger, Bláha, Shnurenko + hráči U13